En marxa els preparatius per al Mobile World Congress 2021

Asociación Empresarial de Diseño y Producción de Stands y Eventos

En marxa els preparatius per al Mobile World Congress 2021

A l’exterior ja s’han començat a instal·lar alguns elements per al control d’accessos i per publicitar la fira.

Si no hi ha cap daltabaix, el Mobile World Congress se celebrarà del 28 de juny a l’1 de juliol i des de l’exterior de la Fira de Barcelona els preparatius ja són evidents. A la porta principal s’hi han muntant passadissos d’accés i ja fa dies que hi ha cartells de prohibit aparcar a les voreres de l’entorn del recinte firal, que entraran en vigor a partir del dia 26, dos dies abans de l’inici del saló. També hi ha nombroses tanques preparades per ser distribuïdes als entorns del recinte firal. Al mig de la rotonda de la plaça d’Europa s’hi està muntant una gran estructura metàl·lica.

 

Muntatge d’una estructura metàl·lica a la plaça d’Europa

Els muntadors d’estands ja treballen

Si fa unes setmanes els muntadors d’estands, fins i tot, posaven en dubte que s’arribés a celebrar el congrés, aquest dimecres expliquen que molts estands ja s’han començat a instal·lar. Això sí, serà una fira molt més petita que en edicions anteriors: només ocuparà tres pavellons. “Serà un 40 % del que era, però s’ha de fer, cal recuperar la confiança”, comenta Antoni Audi, delegat a Catalunya de l’Associació Empresarial de Disseny i Producció d’Estands. Afegeix que el sector està “molt tocat” i que si no avança, moltes empreses hauran de tancar.

Només un 13 % de les hostesses treballaran al MWC

Les empreses d’hostesses també esperaven amb candeletes l’arribada del Mobile World Congress, ja que habitualment representa la contractació de 3.000 persones per fer aquesta feina. Per aquest any, però, la xifra de contractacions serà molt més reduïda: a menys de dues setmanes per l’inici del congrés s’han contractat 400 hostesses, poc més d’un 13 % del que era habitual. I no esperen que aquesta xifra augmenti significativament en els propers dies. Reconeixen que se senten decebuts després d’haver passat un any sense contractacions.

Hotelers amb menys reserves, però satisfets

El Gremi d’Hotels de Barcelona també té menys reserves de congressistes que en altres edicions del saló de la telefonia mòbil. Ara bé, estan satisfets amb el fet que es torni a celebrar el MWC. “És una bona notícia, després de l’ISE es torna a celebrar una fira internacional molt reconeguda i torna a posar Barcelona a l’òrbita internacional“, ha explicat el president del gremi, Manel Casals.

ON-GOasociacion
Author: ON-GOasociacion

No hay comentarios

Añade tu comentario